onsdag 15 juli 2009

Skanör - Limhamn


Det blev en kort segling i dag - bara 10 distanser. Limhamn, alldeles intill Öresundsbron, är en jättetrevlig hamn att ligga i. Här finns gott om plats och man behöver inte trängas eller kliva omkring på andras båtar för att komma iland.

Segelmakaren fick ett besök. Vi behövde köpa en ny latta till förseglet, eftersom vi tappat en då vi var ute i 17 m kuling. Dessutom var vi tvungna att få hjälp med att göra en ny splits i förlinglinan till rullbommen. Det fick vi hjälp med av Martin som var med och seglade jorden runt på Ericsson 3 nu i år.Vi har också bunkrat både mat och dryck, så nu behöver vi inte handla mat då vi kommer till Danmark. Middagsmaten i dag bestod av marinerad och grillad laxfilé och en somrig färskpotatissallad, vilket smakade MUMS. Det du Juan Carlos....

Att köra två maskiner tvätt har vi också hunnit med och nu när vi gick och hämtade tvätten klockan elva på kvällen, så var barnen fortfarande och badade. Syrsorna hade dragit igång sin orkester och termometern visade på 21 grader varmt och det kändes nästan som en tropisk natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar